Ylvis: Hør de beste låtene deres i WiMP

Det er Ylvis-feber om dagen. Man kan nesten ikke gå en meter ute om dagen, uten at du hører en eller annen nynne på «What does the fox say … «. De fyker oppover listene på iTunes i USA, de har 35 millioner visninger på Youtube, de topper listen over mest spilte i WiMP, mest kjøpte i iTunes Norge, og de er ønsket på nesten alle talk shows i landet over dammen. Altså USA, om noen skulle være i tvil.

Nå virker det som at de endelig har bestemt seg for å reise over til USA, og det skal bli spennende å se hvor dette eventyret ender. I starten var det det snakk om at Ylvis var den nye Psy og at «The Fox» var den nye «Gangnam Style». Det er langt opp til «Gangnam Style»‘s antall visninger på Youtube ennå, men pilen peker bare oppover for Ylvis om dagen. Nå når de faktisk skal vise ansiktene sine, og showet sitt, der borte, er sjansen stor for at den pilen skal gå rett gjennom taket.

Hør «The Fox» i WiMP.

Men her til lands er vi godt kjent med Ylvis, og vi vet at de har vært morsomme lenge. Veldig lenge. De hadde en semi-hit i USA med «Work It» i fjor, og «Jan Egeland» er WiMP-redaksjonens personlige favoritt. Hvem er din favoritt?

Vi satte oss ned og lagde en spilleliste med Ylvis’ aller største hits. Dette er fornøyelig lytting, bare å lene seg tilbake og varme opp smilebåndene.

Og med suksess, så følger så klart fans. Og med fans, kommer det massevis av cover-versjoner. Internett er stappfullt av dem, men vi har denne som favoritt så langt:

Kategori:WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>