Vinn billetter til Smith Westerns

Smith Westerns besøker Norge og Oslo 1. oktober, og nå har du og en venn muligheten til å vinne billetter til konserten.

Det er fire år siden Chicago-bandet ga ut debutplata si, og de har vært på veien nesten konstant siden da. Dette har (heldigvis) gitt dem et godt live-rykte, og nå står endelig Oslo for tur igjen. Deres svevende indie-rock har blitt omfavnet av flere og flere etterhvert som årene har gått, og populariteten til ung-folene i Smith Westerns begynner å nå et respektabelt nivå.

Deres andre plate, Dye It Blond, var det albumet som virkelig fikk WiMP-redaksjonen til å heve øyenbrynene, og albumet ble spilt døgnet rundt den sommeren det begynte å surre for alvor på radioene. Ah, noen som savner sommeren?

Sjekk ut ut Smith Westerns siste album, Soft Wills.

Nå kan altså du og venn tilbringe kvelden 1. okotber på John Dee i Oslo, og overvære konserten med et at de flotteste indiebandene vi har i dag. Dette er en subjektiv mening fra oss her i redaksjonen, så klart, men er det et band som fortjener mer oppmerksomhet, så er det absolutt Smith Westerns.

Svar på spørsmålet under, så er du med i trekningen av to billetter til konserten.

Hva heter debutplaten til Smith Westerns?

Vet du svaret på dette, sender du en mail til vinn@wimp.no, og skriver Smith Westerns i emnefeltet.

Lykke til.

 

Kategori:WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>