Rocky lager spillelister i WiMP

Rockyblogg

Tegneseriemagasinet Rocky fyller femten år, og dette feirer vi ved å legge ut en spilleliste som gutta bak magasinet og skaperen, Martin Kelleman, har satt sammen til oss.

Vi vil fremover komme med nye spillelister fra Rocky hver sjette uke, omtrent samtidig som et rykende ferskt magasin står i bladhylla. Vi gleder oss veldig til fortsettelsen.

Om denne ukens spilleliste, sier Rocky følgende:

Martin Kellermans selvbiografiske tegneserie Rocky er 15 år, og det norske Rockybladet er på gata med et nummer om sensur. Som soundtrack til historiene om sensurerte Rockystriper har bladet satt opp en spilleliste med dampende sanger som gjennom årene har blitt sensurert eller nekta spilt på MTV, BBC og NRK på grunn av seksuelt innhold.

Hør spillelisten i WiMP.

Vi har også vært så heldige å få låne en stripe fra det nye bladet, som er ute nå, og det vil vi også gjøre på spillelistene som kommer fremover. Vi er heldige, vi!

RockyBlogg

Kategori:Spillelister, WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>