Ny singel fra Paul McCartney!

PaulMcCartney_GeneralPress_1_credit_©2013MaryMcCartney[1]

Singelen, «New», er den første smakebiten fra Paul McCartneys nye album som slippes 14. oktober. Dette er hans første utgivelse med helt nytt solomateriell på seks år. Vi syns det var veldig på tide, og etter å ha hørt låten er vi også veldig gledelig overrasket. Eller gledelig overrasket over at Paul McCartney gir ut bra musikk er kanskje stygt å si? Mannen har tross alt laget noen av de beste låtene som finnes der ute.

Hør låten i WiMP.

Låta er produsert av Mark Ronson, som selv har gitt ut to album, men er mest kjent som produsent for blant andre Amy Winehouse, Lily Allen, Robbie Willimas og Christina Aguilera. Det at Ronson er med som produsent har gitt låta et friskt groove, samtidig som man ikke kan unngå å høre at dette er en umiskjennelig McCartney-melodi. Vi gleder oss utrolig mye til skiva kommer i oktober.

I mens kan du høre hans forrige soloalbum, Memory Almost Full, i WiMP.

Kategori:Musikknyheter, WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>