Lars Winnerbäck: Forhåndslytt på «Hosianna» i dag

Lars Winnerbäck slipper sitt tiende album, Hosianna, i morgen, fredag, men allerede i dag kan du høre den i WiMP. Winnerbäck er et kjært navn også i Norge, og har blitt selve synonymet med begrepet «rock på svenska» i hjemlandet. I løpet av sine ti album har han aldri gitt ut et virkelig dårlig album, så når det nå kommer en ny plate fra mannen, ligger det en viss trygghet i rommet. Dette blir bra. Det vet vi. Og det ble det, for Hosianna er en klassisk Winnerbäck-plate, og en klassisk Winnerbäck-plate innfrir.

En liten liten morsomhet, som egentlig kommer fra hans kritikere, er at han har fått kallenavnet Lars Vinterdäck. Det var sikkert ment som et stikk i siden, men det stemmer jo. For Lars Winnerbäck føles veldig ofte som tryggheten selv.

Hør Hosianna i WiMP i dag.

Lars Winnerbäck har alltid hatt en spesiell posisjon hos oss i WiMP, og skal man legge sammen antallet konserter alle i redaksjonen har sett med mannen, vil nok begrepet «stalker» komme opp ganske fort. Derfor holder vi det tallet for oss selv.

Men, vi har tatt for oss hele katalogen til den folkekjære svensken, gått gjennom låt for låt, og satt opp en spilleliste vi mener dekker hele karrieren hans godt. Er det noe dere mener mangler får dere hyle ut, men det tror vi ikke. Såpass selvsikre må vi få lov til å være. Eller?

Hør spillelisten i WiMP.

Kategori:Spillelister, WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>