Lars Vaular: 1001 Hjem Kap.1

Lars Vaular er kanskje den artisten som gjør mest for norsk musikk om dagen. Med det mener vi ikke at han er den mestselgende artisten, mest populære, eller den som blir spilt mest på radioen. Vi mener rett og slett at han er den mest spennende artisten og høre på, og den artisten som utvikler seg mest fra gang til gang. Det virker hele tiden som han strekker seg etter noe nytt, og presser seg til å erobre nye farvann. Det blir nesten litt feil å kalle han en rap-artist, siden han har dratt sjangeren så langt i forskjellige retninger. Men Lars Vaular er så klart en hiphop-artist. Enn så lenge i alle fall.

Hans nye skive 1001 Hjem slippes 11. oktober, men frem til det slipper han tre EP-er med tre låter hver. Alle låtene er fra det kommende albumet, og EP-ene har fått navnene 1001 Hjem: Kapittel 1, 2 og 3. Første EP slippes i dag, og de tre låtene viser at Lars Vaular fortsatt kan sin hiphop.

Hør 1001 Hjem: Kap. 1 i WiMP i dag.

Vi slo av en kjapp prat med Lars, og ba han sette opp sitt personlige lydspor. Dette er spillelisten han satte opp. (Se hans kommentarer i kolonnen bak hver låt).

Vi har også spurt flere av Vaulars venner og kolleger om å sette opp sine favorittlåter fra Bergensrapperen, og de tre første listene får du her i dag. Det er Leo Ajkic, Tommy Tee og Lido Lido som har satt opp sine lister i WiMP.

Leo Ajkic: «Lars har imponert siden dag én, og jeg vet, siden jeg har vært der siden den gang. Spesielt stolt over at tjommien begynte å skrive på morsmålet for alvor den sommeren vi var atten år og på besøk i hjemlandet mitt, Bosnia. Siden da visste jeg at Lars kom til å eie norsk rap, og musikk generelt».

Tommy Tee: «En av mine norske favorittrappere. Har skapt seg et eget tekstunivers og en gudbenådet flow. Jælla bra!»

LidoLido: «Lars Vaular var min første norske favorittrapper da han fortsatt var «Tier’n og Lars», og er fortsatt en av mine absolutte favoritter.»

Kategori:WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>