Johndoe er tilbake!

JohndoeBlogg

Bandet Johndoe var aktive fra på slutten av nittitallet og godt ut på 2000-tallet. Da de ga seg i 2007, hadde de gitt ut tre strålende album, og hadde opparbeidet seg rykte for å være et av landets beste liveband. Men så ble de altså borte, og fansen fikk plutselig et lite tomrom å fylle. Kanskje noe sørget stille, kanskje noe gråt en skvett, og kanskje noen bare latet som det ikke skjedde. Ikke vet vi, men nå er i alle fall Johndoe tilbake.

Om så bare med en singel for øyeblikket, men den er såpass tøff at det bør holde en god stund.

Hør «Lengsel (Som Aldri Forsvinn)» i WiMP.

Det er alltid morsomt og interessant å høre hvor artister henter sin inspirasjon fra. Om det er fra lokale grøtgutter på puben borte ved bruket, eller om det er Bruce Springsteen og Patti Smith fra skivesamlingen til mor eller far. Vi spurte om gutta i Johndoe kunne sette opp en spilleliste i WiMP med sine inspirasjonskilder.

Hør spillelisten i WiMP.

Kategori:Album, WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>