Grateful Dead: Hør Felbergs utvalgte vol.2

Uten navn

I forbindelse med filmvisningen den klassiske konsertfilmen Sunshine Daydream fra Springfield Creamery i Veneta, Oregon holdt 27. august 1972, som var i går, har musikkarkeolog Thomas Felberg satt opp et par fete Dead-lister for oss i WiMP. Den første var ute i forrige uke, mens den siste kommer nå: Grateful Dead: Felby’s Picks Vol. 2 (The Warner Archives).

Hør spillelisten i WiMP.

 

Andre del av håndplukkede Grateful Dead låter fra Thomas Felberg.

Her har jeg valgt å fokusere på live-innspillinger. Mange av de er fra liveutgivelser som har kommet i drøssetall de siste 15 årene, noen fra de offisielle liveplatene, og noen studio-obskuriteter. Dette er en reise som bare Grateful Dead kan ta deg med på. Her er det så mye å ta av at dette er bare ett par dråper i havet iforhold til hvor mye Grateful Dead Live som er tilgjengelig. Bruk denne som en start på din egen livsreise igjennom Grateful Dead sitt univers. Det er livekutt ifra nesten hele Grateful Dead sin karriere her og dekker årene 1965-1993. Len deg tilbake og la Grateful Dead ta deg på unik reise i musikkens tegn.
«Keep truckin´like the doo-dah man»

-Thomas Felberg

Kategori:Spillelister, WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>