Forhåndslytt på det nye Scarlet Chives-albumet i WiMP

ScarletBlogg

Da danske Scarlet Chives begynte å planlegge dette albumet, reiste de til en liten hytte langt inne i den svenske villmarka for å hente inspirasjon og nye impulser. Der inne fløyt tydeligvis impulsene og inntrykkene fritt, for da de kom tilbake var albumet helt ferdig.

This Is Protection er bandets andre album, og som debutplaten, er også dette gitt ut på det norske plateselskapet Riot Factory. Det slippes fredag 20. september, men allerede fra og med i dag kan du høre hele albumet i WiMP.

Hør This Is Protection i WiMP.

Den selvtitulerte debutplaten gjorde det veldig godt her til lands, og konserten deres på by:larm ble kronet med en sekser på terningen. This Is Protection har allerede fått en del oppmerksomhet i hjemlandet, Danmark, og mye av det er på grunn av musikkvideoene til de to første singlene «The Timber Will Fall» og «Some Days Stay». Nå er ikke nakne kropper så veldig sjokkerende i 2013, men det har allikevel blitt et tema. Om det er sjokkerende eller ikke, skal du få avgjøre selv:

The Timber Will Fall

Some Days Stay

Kategori:Album, WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>