Eksklusivt: Billie Van live fra WiMPcontaineren

Billie Van besøkte WiMPcontaineren under årets Øyafestival, og spilte inn en versjon av sin siste singel "How Can It Be So Hard" sammen med Jonas Alaska og Mikhael Paskalev. Det ble en veldig fin versjon av låta, og nå er den ute i WiMP.

Vi slo av en prat med Billie for å høre hva hun syns om resultatet, det å skulle gå i studio midt under festivalen og livet generelt. Neida, så dypt gikk vi ikke.

Hei Billie. I dag er versjonen dere gjorde i WiMPcontaineren ute i WiMP. Hvordan syns du innspillingen av låta var, og hvordan syns du det gikk?

Hei! Jeg synes det er en skikkelig fin live versjon og det gikk veldig bra. Ganske luksus å ha med Mikhael og Jonas som jeg har spilt mye med. Når de er med så blir det som oftest veldig fint

Kan du si noen ord om låta dere valgte å gjøre?

Låta heter "How can it be so hard" og det er den siste singelen min. Det er en av de låtene jeg har laget som jeg er mest stolt av å ha skrevet. Den handler om kjærlighet og hvor vanskelig det noen ganger er. Heldigvis ender den bra, som det som oftest gjør med denne kjærligheten også...

Det å gå i studio mens man er på en festival, er en relativt unik greie. Hva syns du om det konseptet?

Jeg liker det godt! Det beste med det er at alt er så godt forberedt, så ting går fort. Vips, så har du en fin live-innspilling

Nå har du gitt ut to singler som har fått god mottakelse, og du har signert med verdens største plateselskap, Universal. Hva slags forventninger har du til din egen plate, og når kommer den ut?

Jeg vet ikke helt hva jeg skal forvente, det er vanskelig å regne ut hva som kan skje, men jeg har laget en plate som jeg er sinnsykt fornøyd med. Hvis folk liker den så skjønner jeg det, og hvis folk ikke liker den, så er jeg hvertfall veldig fornøyd med resultatet selv, og ville ikke gjort noe anderledes. Plata kommer ut i starten av november, og jeg har releasekonsert 28. okt på Parkteatret

Hør "How Can It Be So Hard (live fra WiMPcontaineren) i WiMP.

Kategori:WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>