Eksklusiv video: Grønneberg – skyggefulle englesanger

CC Cowboys er uten tvil et av landets absolutt største rockeband. Den folkekjære frontfiguren – og soloartist – Magnus Grønneberg presenterer nå duoen Grønneberg, et nytt prosjekt i samarbeid med datteren Hanna-Maria. Hun har tidligere vært å høre på CC Cowboys’ livealbum På Svalbard Uten Strøm (2007) og på hitlåta «Bare du». Grønneberg framstår nok som mer nedpå og lagt i et mer kledelig varsomt leie enn vi er vant med fra denne kanten.

Hør hele albumet i WiMP, og få med deg denne videoen der de to snakker mer om noen av låtene:

Førstesinglen ”Himmelseng” har for lengst etablert seg på radio i sommer. ”Stjerneskudd” er andre single ut, og vi har fått hånd om en aldeles fortryllende akustisk versjon som du kan se her og nå:

11. oktober legger både CC Cowboys og Grønneberg ut på turné sammen, et konsept som sikkert vil glede mange fans. Foreløpig er bl.a. Bergen, Stavanger, Lillestrøm, Larvik, Narvik, Moss, Drammen, Mandal og Oslo bekreftet.

Åtte av sangene på I skyggen av en Engel er skrevet av Magnus. De to andre er ”Skumring” med tekst av Inger Hagerup og melodi av Finn Kalvik og Håvard Rems gjendiktning av Leonard Cohens ”Bird On A Wire”; ”Spurv på en snor”.

Albumet er innspilt hos den svenske produsenten og musikeren Christoffer Lundquist (Roxette, Lundell, Thåstrøm, Ed Harcourt). Magnus og Hanna-Maria synger fire sanger hver, samt to sammen.

Kategori: Musikknyheter, Video, WiMP   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>