WiMPcontaineren Wildcard: Shaun Bartlett & Ida Stein

Under fjorårets Øyafestival gjennomførte vi den første Øyacontaineren, som resulterte i 12 fantastiske innspillinger. Vi gjentar suksessen i år under navnet WiMPcontaineren – og i den forbindelse holdt vi av én åpen, eksklusiv plass som vi ønsket å fylle med en artist eller et band som ikke nødvendigvis opptrer under årets festival.

Vi har fått inn utrolig mange og gode henvendelser, og vi ønsker å takke alle som sendte inn forslag til oss. Vi har ikke kapasitet til å følge opp og takke hver og en av dere, men håper å gjøre et lignende opplegg til neste år.

Da vi skulle velge én vinner endte vi ikke opp med bare ett navn, men to: Shaun Bartlett og Ida Stein.

Bartlett er et relativt etablert og anerkjent navn, med lang fartstid bak seg. Ida Stein fra Sandefjord en raskt oppadstigende stjerne. Bartlett hadde en idé om å gjøre en versjon av Cindy Laupers 80-tallshit ”Girls Just Wanna Have Fun”, mens Ida Stein foreslo å spille inn Mirahs ”Special Death”. Vi tenkte at disse to artistene var god match, og foreslo at de kunne gjøre noe sammen. Det var en idé begge kicket på, og lørdag klokken 13.00 kommer de til WiMPcontaineren. Det tror vi blir veldig bra. Resultatet kan du høre i WiMP senere i sommer.

Hør Ida Stein i WiMP
Hør Shaun Bartlett i WiMP

Les mer om Ida Stein i WiMPbloggen

Kategori: Musikknyheter   Stikkord: , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>