WiMP intervjuer: Julia Holter

Uten navn

WiMP har vært så heldig å få snakke med den amerikanske artisten Julia Holter. Se intervjuet i videoen under her.

«Loud City Song» er det tredje studioalbumet på like mange år fra Los Angeles-baserte Julia Holter. Etter den flotte debuten «Tragedy» (2011) og den kritikerroste oppfølgeren «Ekstasis» (2012), er hun tilbake med nok en enormt ambisiøs utgivelse. «Loud City Songs« består av låter som faktisk ble påbegynt – i demoform – før Tragedy, men først ferdigstilt sent i 2012 i samarbeid med co-produsent Cole Marsden Grief-Neill og et ensemble musikere.

Klassisk skolerte Holter henter denne gang inspirasjon fra novellen Gigi, skrevet av den franske forfatteren Colette og utgitt i 1944, og med fortellingen som prisme utforsker hun forholdet til hjembyen Los Angeles spesielt og det moderne liv generelt. Uttrykket har bånd til Joni Mitchell så vel som poeten Frank O’Hara, men Holters sammensmelting av dem gir et helt unikt resultat.

Hør Julia Holter sitt nye album i WiMP:

Kategori:Intervju, WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>