Videopremiere fra Meg og Kammeraten Min

Meg og Kammeraten min har hatt et fantastisk år etter at de slapp platen Det e’kke bra før det er dårlig på Miniøya i fjor. Aftenposten kalte plata en ny barneklassiker, mens resten av pressen stemte i og de ble raskt utropt som arvetagerne til Knutsen og Ludvigsen.

Meg og Kammeraten Min er duoen Martin Hagfors og Håkon Genhardt (Motorpsycho), og de er nå aktuelle med låta «Jenta På Månen». Låta er A-listet på NRK Super og har nå også fått en flunkende ny musikkvideo, regissert av den britiske kometen Charlie Swan Pullin. Han har også regien til de andre musikkvideoene til Meg og Kammeraten Min.

Det siste året har Meg og Kammeraten Min spilt på Kongsberg Jazz, Øyafestivalen, Buktafestivalen, Telemarkfestivalen, Mai Jazz, Pstereofestivalen, Eikerapen, et dusin forskjellige kulturhus og vært på en lang turné i regi av Rikskonsertene. De har også spilt på Dissimillisfestivalen for utviklingshemmede barn på Skeikampen, og skal spille for brannskadde barn på Sørmarka, før de spiller for hele Oslo på Barnas Dag på Akershus Festning.

Se Meg og Kammeraten Min sin nye musikkvideo her:

Sjekk også ut videoen fra da Meg og Kammeraten Min, sammen med Anne Lise Frøkedal,  spilte «Sokken min er våt» i Wimp-comtaineren under Øyafestivalen i fjor.

Meg og Kammeraten Min m/Anne Lise Frøkedal – Sokken min er våt (Live fra Wimp-containeren Øya ’12)

Kategori: Premiere, Video, WiMP   Stikkord: , , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>