Platehøsten er igang: Neste ukes nyheter

Etter en relativt rolig sommer på nyhetsfronten, begynner det nå for alvor å røre seg igjen. De kommende ukene vil mange av årets store kanoner gi ut nye album, og vi gleder oss til å presentere disse i WiMP utover høsten.

Allerede neste uke kan du se fram til en brukbar bunke med godbiter:

Mandag 26/8:
Bob Dylan: Another Self Portrait (1969-1971): The Bootleg Series, Vol. 10
Dette tiende bidraget til The Bootleg Series gir et friskt perspektiv på en av Dylans mest kontroversielle perioder, og viser hvordan den var en av hans mest kreative og produktive. De 35 uutgitte låtene, demoene og alternative versjonene som utgjør Another Self Portrait er hovedsakelig hentet fra studioinnspillingene som resulterte i albumene Self Portrait og New Morning, begge utgitt i 1970.

Franz Ferdinand: Right Thoughts, Right Words, Right Action
Glasgow-bandets fjerde studioalbum er en entusiastisk, fengende retur til moroa vi husker fra suksessdebuten Franz Ferdinand (2004). De ti låtene som utgjør Right Thoughts, Right Words, Right Action blander kunstnerisk sensibilitet og uhemmet popteft med fornyet energi, for eksempel på singlene «Right Action» og «Love Illumination».

Scud Mountain Boys: Do You Love the Sun
The Dodos: Carrier
The Rides (Stephen Stills, Kenny Wayne Shepherd, Barry Goldberg ): Can’t Get Enough
Austin Lucas: Stay Reckless

Fredag 30/8:
Oslo Ess: #199 Live Akustisk Fra Rockefeller
Livealbumet #199 – Live Akustisk Fra Rockefeller ble spilt inn på Rockefeller i Oslo 20. desember 2012, og er en hyllest til alle dem som har etterspurt disse låtene i en akustisk versjon. Sporlista består av blandet drops fra bandets to første album.

Babyshambles: Sequel To The Prequel
The 1975: The 1975
Onkel Tuka: Musekongen Blues

Kategori: Album, Musikknyheter   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>