Øyafestivalen 2013: Torsdag

Først ut på torsdag er kritikerroste Atlanter med sin konsert på Enga. I løpet av dagen kan du oppleve blant annet Of Monsters And Men, Local Natives, ‘The Sugar Man’ – Rodriguez, Cat Power og Grimes, før Kendrick Lamar og Godspeed You! Black Emperor runder av dagen med konserter på henholdsvis Enga og Sjøsiden.

Øyafestivalen 2013 (6. – 10. august) har et omfangsrikt program. For at du lettere skal kunne orientere deg i jungelen av kjente og ukjente artister får du her en spillelisteguide for hver dag i Middelalderparken.

Kategori: Spillelister, WiMP   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>