Øyafestivalen 2013: Onsdag

Mikael Paskalev er førstemann på scenen på årets Øyafestival, etterfulgt av en rekke høydepunkter: Efterklang, Alabama Shakes og Tame Impala er bare noen av navnene som kan nevnes. Med Wu-Tang Clan (bildet), Kvelertak og ikke minst Blur på toppen av plakaten er dette en skikkelig kickstart på festivalen.

Øyafestivalen 2013 (6. – 10. august) har som alltid et omfangsrikt program. For at du lettere skal kunne orientere deg i jungelen av kjente og ukjente artister får du her en spillelisteguide for hver dag i Middelalderparken. Her er onsdagens program:

Sugen på mer musikk etter at lysene slukkes i Middelalderparken? Med Øyanatt får du et vell av muligheter utover kvelden og natten:

Hør spilleliste: Øyanatt i WiMP

Øyafestivalen åpner som vanlig på tirdagen med KlubbØya, som er en liten festival i seg selv på mange av Oslos utesteder. Her er det mye nytt og spennende å få med seg for den musikkinteresserte.

Hør spilleliste: Klubbøya i WiMP

Mer Øyasnacks
Stor Øya-konkurranse: Tagg deg til Øyapass 2014!

Facebook: Meld deg på eventet Smug.no og WiMP presenterer Øyanatt på Sukkerbiten
Facebook: Meld deg på eventet: Lot Lot presenterer ØyaNatt
Facebook: Mathallen på Øyafestivalen – ta WiMPbussen til og fra området

Kategori: Musikknyheter, Spillelister, WiMP   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>