Øyaaktuelle Quadron: Om Baz Luhrmann, soul og favoritter

Coco O og Robin Hannibal i Quadron kaller uttrykket sitt for elektronisk soul. Bandet har opplevd et gjennombrudd i hjemlandet Danmark med andrealbumet Avalanche. Singlen ”Hey Love” er allerede en stor hit, som de nylig spilt på Late Night med David Letterman. ”Better Off” inneholder en gjesteopptreden av Øya-aktuelle Kendrick Lamar. Både Prince og Adele har uttrykt begeistring for Quadron, som også har turnert med Raphael Saadiq. Robin Hannibal er ellers en halvdel av duoen Rhye.

Hør Quadron i WiMP

Kategori: Intervju, Video, WiMP   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>