Lot Lot presenterer Øyanatt på Dattera til Hagen

Lot Lot er igjen klare for 3 dager med Øyanatt under årets Øyafestival på Dattera til Hagen. I samarbeid med Red Bull Music Academy, Wimp og Natt & Dag vil Lot Lot for 5. året på rad gi publikummet et klubbprogram som vil bestå av både internasjonale og norske artister.

Gutta bak Lot Lot er kjent for å huse noen av de mest spennende Dj-ene som er der ute, og i år er intet unntak. Torsdag spiller Chez Damier, Anthony Naples, Øyvind Morken og Kong Oscar, mens fredag 9.august er det amerikanske Jets, Seth Skizzo, Kpolar og Hubbabubbaklubb som står bak spakene. Siste dagen skal selvfølgelig avsluttes med stil, og hva er vel da bedre enn at John Talabot står for avslutningen.

Lot Lot har satt opp en spilleliste i Wimp som skal sette oss i riktig stemning, og det er liten tvil om at denne listen gjør akkurat det.

Kategori: Spillelister, WiMP   Stikkord: - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>