Impulsive musikere søkes til WiMPcontaineren

Under Øyafestivalen i fjor ble historiens første Øyacontainer gjennomført. Resultatet ble 12 fantastiske innspillinger, som gjennom året har blitt lansert i WiMP. I år gjentas suksessen under navnet WiMPcontaineren – og du kan få anledning til å være med.

Har du en knakende god coveridè, eller en helt fersk låt du vil spille inn? Har du lyst til å invitere med dine musikerkollegaer og gjøre et unikt samarbeidsprosjekt?

WiMP og Øyafestivalen har nemlig holdt av én åpen og meget eksklusiv plass i WiMPcontaineren. Denne ønsker vi å fylle med en artist eller et band som ikke nødvendigvis opptrer under årets festival, men som sitter på en spontan eller fryktløs idé som du ønsker å spille inn og få utgitt.

Les om konkurransen i OsloBy

Sted: Backstage, Øyafestivalen
Dag: Lørdag 10. august
Tid: Klokken 13.00
Søknadsfrist: Mandag 5. august.

Skriv kort hvem du/dere er, hvilken låt(er) dere har lyst til å spille inn og eventuelt hvem dere vil samarbeide med. Forslag sendes til bjorn.hammershaug@wimpmusic.com og WiMP-redaksjonen trekker ut det mest spennende forslaget.

Om WiMPcontaineren:
WiMPcontaineren er et samarbeid mellom den norske musikktjenesten WiMP og Øyafestivalen, der hensikten er å bygge relasjoner mellom artist, festival og streamingtjeneste, samt skape grobunn for impulsive produksjoner.

WiMPcontaineren er et lydtett studio, plassert i forlengelsen av Øyafestivalens backstageområde. Containeren inneholder PA og backlineoppsett levert av 4Sound, samt lydbuss levert av Lydverket AS, som sørger for opptakene.

Åpningstider alle dager (ons-lør) kl 13.00-20.00.

Av artister som tok turen innom containeren i fjor kan nevnes First Aid Kit, Baroness, Sondre Lerche, Bushman’s Revenge, Susanna, Susanne Sundfør og Young Dreams.

Se video med høydepunkter fra fjorårets containeropptak her, akkompagnert av Sondre Lerche & Young Dreams.

Spilleliste med de 12 innspillingene her.

I fjor tok NRK Kveldsnytt turen innom (Mathias Eick/Friends, starter 8:20 ut i sendingen).

Pitchfork om Susanna feat. Susanne Sundfør & Siri Nilsen innspillingen.

Ferdig master inkludert alle rettigheter tilfaller artist/plateselskap, og låtene vil bli lansert i WiMP utover høsten.

Kategori: Konkurranse, Musikknyheter, WiMP   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>