Hør (og se) en liten smakebit fra det nye Mari Boine-albumet

Uten navn

Sow Your Gold, eller Glivve Gollát som er den samiske tittelen, er et møte mellom to institusjoner i norsk musikkliv: samiske Mari Boine og folkets eget orkester, KORK. Livealbumet ble innspilt i Kautokeino våren 2012.

Idrettshallen i Kautokeino rommet så mye mer enn en vanlig konsert denne marskvelden i 2012. Publikum fikk bli med på en musikalsk reise der den samiske og den norske kulturen smeltet sammen og tilpasset seg hverandre. Mari Boine fikk fortalt sitt folks historie atter en gang – denne gang til nye tilhørere med samme livserfaring som henne selv.

Vi har et lite utdrag fra konserten, og plata, som kommer 30. august.

Kategori:Album, WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>