Hør John Legends nye album i WiMP nå!

Uten navn

John Legend slipper sin nye skive, «Love In the Future», 30. august, men allerede nå kan du forhåndslytte på den i WiMP. Dette er hans første album siden han ga ut «Wake Up!» sammen med The Roots i 2010.

Legend har uttalt at han har forsøkt å lage det perfekte «modern-soul»-album, og med «Love In the Future» er han ganske nære målet sitt. Ser man bort fra albumets to produsenter, Kanye West og Dave Tozer, som ikke er noen smågutter de heller, har han fått god hjelp fra navn som Q-Tip, Pharrell Williams, 88 Keys og Hit-Boy til å lage det albumet han ønsket. Ikke akkurat kjedelige navn å putte i miksen det der. Det er greit med gode venner, sier vi bare.

Hør albumet i WiMP i dag!

Sjekk også ut musikkvideoen til den nye singelen, Made To Love.

Kategori:Album - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>