Grateful Dead: Vinn billetter til konsertfilm – hør Felbergs utvalgte

Er du en ekte Deadhead og befinner deg i nærheten av Oslo-området, så bør du holde av mandag 2. september. Da arrangeres nemlig en eksklusiv forhåndsvisning av den klassiske konsertfilmen Sunshine Daydream fra Springfield Creamery i Veneta, Oregon holdt 27. august 1972. Det hele foregår på Filmens Hus i Dronningens gt. fra klokken 18.00

Som en ekstra bonus vil følgende gjester vil være med via skype fra California i løpet av kvelden:

DAVID LEMIEUX
Ansvarlig for Grateful Dead arkivet (”keeper of the vault”) og produsent av denne nyutgivelsen, vil før filmfremvisningen snakke om produksjonsprosessen.

ROCK SCULLY
Grateful Deads legendariske manager fra starten i 1965 og frem til 1985 og forfatter av boken Living With The Dead, vil etter filmen gi en kommentar fra innsiden.

Har du lyst til vinne billetter til filmvisningen? List opp dine fem all-time Grateful Dead-album her i kommentarfeltet, så trekker vi ut noen heldige vinnere. Får vi inn mange gode kandidater lager vi en Topp 10 Grateful Dead albumliste basert på svarene.

I forbindelse med filmvisningen har musikkarkeolog Thomas Felberg satt opp et par fete Dead-lister for oss i WiMP. Den første er ute i dag: Grateful Dead: Felby’s Picks Vol. 1 (The Warner Archives)

- Denne samlingen med Grateful Dead er på 85 låter og dekker alle offisielle album i katalogen i årene 1967-1990. Her er det både studio- og liveinnspillinger. Jeg har prøvd å trekke frem det jeg mener er mange av høydepunktene på hvert album som offisielt kom ut mens Dead enda var et aktivt turnerende band, sier Felberg om lista.

- For førstegangsreisende vil dette være en fin introduksjon til bandet, men man må lytte seg igjennom noen ganger før man finner den galaktiske tråden på en jomfrutur med The Grateful Dead. Det anbefales å gi dette bandet et dypdykk i musikken og universets tegn. Så sett deg ned, la det synke inn for her er det mer enn nok til flere reiser.

Kategori: Konkurranse, Musikknyheter, Spillelister   Stikkord: - Permalenke.
En kommentar
 1. Kjetil Furuberg

  1.Reckoning.
  2.AoxomoxoA.
  3.American Beauty.
  4.Workingmans Dead.
  5.Wake of the Flood.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>