WiMP Live: Eksklusivt konsertopptak med Jake Bugg

Britiske Jake Bugg ble oppdaget av BBC som 17-åring og nominert til Brit Awards for sitt første album som kom i oktober i fjor. For tiden jobber han med sitt andre album sammen med musikkprodusent Rick Rubin, som han uttaler vil by på mer modne låter. I sommer er han et av trekkplastrene til Hovefestivalen, og til høsten besøker han igjen Oslo og Rockefeller.

Nylig var han innom Norge og gjorde en eksklusivt konsert i WiMP HQ, som nå er utgitt som WiMP Live:

- WiMP-redaksjonen ble tidlig oppmerksom på Jake Bugg, allerede med singlen ”Someone Told Me” som vi umiddelbart løftet opp og fram da den kom. Som en slags miks av Cash og Clash fulgte han opp med et aldeles strålende debutalbum som ble møtt med helt fortjent kritikerros og publikumssuksess i hjemlandet, sier musikkredaktør Bjørn Hammershaug i WiMP.

- Det var naturligvis med stor glede vi kunne ønske ham velkommen til WiMP Live. Selv om Bugg er meget bra som albumartist, kommer han virkelig til sin rett på scenen. Disse fem låtene kapsler lyden av en artist som både er på høyden nå og fremdeles helt i starten av en lovende karriere.

Om WiMP Live:

WiMP Live er en ny satsning der konsertopptak i høy kvalitet tilbys for streaming. For WiMP er det essensielt å hele tiden tilby det lille ekstra, og ikke minst by på totale musikkopplevelser. I WiMP Live vil det jevnlig bli presentert konserter av store norske artister, så vel som up and coming internasjonale navn, og til nå har WiMP Live bydd på Jonas Alaska, Gabrielle Aplin, Eva & the Heartmaker og nå også Jake Bugg.

Kategori:Album, Intervju, Video, WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>