Erlend Ropstad: Ny låt, live fra studio

WiMP-favoritt Erlend Ropstad er aktuell med nytt materiale, bare noen måneder etter gjennombruddsalbumet Hva Om Det Ikke Er Sånn Som Du Tror At Det Er. Ropstads tredje fullengder var hans første på norsk, riktignok bestående av materiale som han hadde arbeidet med i mange år. Nå følger han altså opp med låta ”Jeg er en av de”, som ble sluppet på YouTube denne uka. Vi gleder oss til fortsettelsen!

«Jeg er en av de» ble filmet på Ropstads fjellgård i Oppdal, og gir et innblikk i hvordan den kreative låtskriverprosessen til Ropstad fungerer. Han skriver, spiller alle instrumenter, tar opp og mikser alt selv.

Vinteren 2011-2012 spilte Erlend Ropstad inn hele Hva Om Det Ikke Er Sånn Som Du Tror At Det Er i Grand Sport-studioet til Øystein Greni, men resultatet var ikke tilfredsstillende, så mye ble gjort om igjen i studioet til Erik Ljunggren på Lysaker. Heller ikke denne runden gjorde de personlige sangene rettferd, så hele plata ble spilt inn på nytt i Ropstads eget studio (les: kjøkken) i Gamlebyen i Oslo høsten 2012 – med bidrag fra Marte Wulff på vokal, Gunnar Sæter på perkusjon og Erlend Viken på fiolin. Med mye kaffe, men likevel med lav puls.

Hør Hva Om Det Ikke Er Sånn Som Du Tror At Det Er i WiMP

Foto: André Løyning/presse

Kategori: Musikknyheter, Video   Stikkord: - Permalenke.
En kommentar
  1. Tilbaketråkk: Wimp viser veien videre | Erlend Ropstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>