Vårslepp hos Beyond Records: 3 x nye singler

Før mai er omme slipper Beyond Records tre vidt forskjellige singler fra henholdsvis Dilillis, debutanten Sondre Justad (bildet) og det nye samarbeidet mellom Nellson & Magnus Eliassen.

- Vi i Beyond har vært så heldige at vi tidligere i år fikk høre tre svært så friske låter fra artistene Sondre Justad, Nellson & Magnus Eliassen og Dilillis. Låtene var av ganske forskjellig sjangermessig karakter, men hadde til felles at de alle var på kav nordnorsk og hadde en finfin os av sommer, forteller Julius Diesen i Beyond Records til WiMPbloggen.

- Nå som varmegradene har tatt turen helt opp til Bodø føles det veldig naturlig å slippe alle tre låtene i ett, og vi kjører derfor ut alle låtene på under en uke. Først ut var lofotværingen Sondre Justads debutsingle ”Slave”, som kom sist fredag. I dag slippes Nellson & Magnus Eliassens samarbeidslåt ”Æ vil ut”, og som om ikke det var nok kan du i dag forhåndslytte til Dilillis-singelen ”Ikke gjør det” eksklusivt i WiMP, før den offisielle slippdagen på onsdag, sier Diesen.

Om de enkelte låtene:

Sondre Justad: ”Slave”
Sondre Justad har vokst opp blant fiskebåter og mektige fjell i Lofoten, og har skrevet og spilt inn musikk siden han var bare 13 år gammel. Til tross for det har 22-åringen inntil nå hatt til gode å utgi musikk under eget navn. Debutsingelen ”Slave” er en nordnorsk, sanselig poplåt med et pumpende synthriff og urbant tilsnitt.
Hør ”Slave” i WiMP

Nellson & Magnus Eliassen: ”Æ vil ut”
Nordnorske krefter fra to forskjellige verdener forenes på én og samme låt, når Bodøbaserte Nellson og Magnus Eliassen utgir sangen ”Æ vil ut”. Her viser begge artistene mindre velkjente sider av seg selv. Magnus Eliassen tar flere steg nærmere solomaterialet sitt enn vi er vant med hos Sirkus Eliassen, mens Nellson bidrar på sin første norskspråklige låt, og gjør samtidig noe ganske annet enn hans daglige sysling med house-sjangeren.
Hør ”Æ vil ut” i WiMP

Dilillis:”Ikke gjør det” – eksklusiv forhåndslytt
Da Dilillis i fjor slapp singlen ”Dama, drama, drømma og dramma” smatt låten rett inn på NRK P3s B-liste, og videopremierte i samme åndedrag på nettstedet 730.no. Nå er bandet klar med nok en formsak på sitt andrealbum, som utkommer på senhøsten i år. ”Ikke gjør det” fortsetter der forgjengeren slapp, med Dilillis sin karakteristiske, vittige melankoli som bakteppe, kombinert med et gaulevennlig og medrivende refreng.
Hør ”Ikke gjør det” i WiMP

Kategori: Album, Forhåndslytting, Musikknyheter   Stikkord: , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>