Real Ones: Dobbelt albumslipp, dobbel releasefest

Neste uke er produktive og populære Real Ones er tilbake med to album, som du vil høre aller først i WiMP. Bandet har denne gang laget ett feststemt album, Tonight Only Tonight gjør seg nemlig beste i de sene nattetimer. The Morning After er, som tittelen antyder, beregnet mest for dagen derpå.

Bandet inviterer like gjerne til dobbel releasekonsert, i dobbel forstand: Fredag 7. juni spiller de en stemningsfull lunsjkonsert på det nyåpnede Kulturhuset klokken 11.30. Senere på kvelden vender de tilbake for en kveldskonsert, på samme sted, for de som vil danse. Denne starter klokken 21.00.

Lørdag 8. juni er det Bergen som står for tur. Da kjører de samme opplegg på Apollon, klokken 13.00 og 21.00.

Sammen med musikkselskapet HES inviterer vi deg til releasekonsert: Har du lyst til å være med på en av konsertene kan du sende en mail til erle@hes.no. Husk å si fra hvilken by som passer best for deg.

Kategori: Album, Konkurranse, Musikknyheter   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>