Parklife: WiMP priser våren

Det er den tiden av året. Dagene blir lengre, sola kiler i nakken og gresset har tørket av seg vinterens slaps. Varme dager i parken, lange kvelder på balkongen eller kanskje en romantisk picnic bare for to. Alt det vi gått og ventet på gjennom en lang, mørk vinter. Det er den tiden av året da cherrox byttes ut med converse, boblejakka med boblevann og topplue med toppløs. Det er den tiden av året da popmusikken føles helt perfekt.

I hele mai priser vi våren  med kampanjen Parklife, der du vil finne musikk som vi håper passer akkurat din vårstemning. Se etter Parklife-merket i WiMP for den beste vårmusikken, fra nye, sprudlende vårhits til gode, gamle klassikere.

Kategori: Albumlister, Spillelister, WiMP   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>