Kristin Asbjørnsen: Nytt album med afro-amerikanske spirituals

I 2006 slapp Kristin Asbjørnsen suksessalbumet Wayfaring Stranger – A Spiritual Songbook. Asbjørnsen har i lengre tid ønsket å gjøre et nytt album med afro-amerikanske spirituals, og nå har tiden endelig vist seg moden. 13. september kommer I’ll Meet You In The Morning, som er en musikalsk videreføring av Wayfaring Stranger. Første smakebit er nå ute:

Hør «I’m Gonna Cross The River Of Jordan» i WiMP

- På «I’m Gonna Cross The River Of Jordan» har jeg tatt utgangspunkt i og jobbet videre med en gammel afro-amerikansk spiritual, som på så vakkert vis rommer bevegelsen og overgangene i livet. Hvordan vi tilhører hverandre og samtidig at vi alle må gå veien hver for oss, sier Kristin Asbjørnsen til WiMP.

I påvente av Kristins kommende høstplate kan du også høre hennes vakre, stillferdige låt om vårens ankomst – eksklusivt her i WiMP.

- ”Spring Is Coming” er en liten nyskrevet vise, som på sett og vis også er farget av mitt arbeid med afro-amerikanske spirituals – disse gamle livssangene som jeg har vandret så lenge med, sier Asbjørnsen.

Hør «Spring Is Coming» i WiMP

- Jeg skrev opprinnelig sangen ved piano, men versjonen her ble spilt inn som en epilog til mitt kommende album, live i rommet, med akustiske instrumenter som setter lyden på min kommende plate.

Bandet til Asbjørnsen består av:
Olav Torget – gitarer, konting, vokal
Gjermund Silset – bass, kontrabass og vokal
Knut Ålefjær – slagverk
Anders Engen – gitarer/piano/slagverk/vokal
Monica Ifejilika – kor

Anders Engen har produsert albumet og Ulf Holand har mikset. Det er spilt inn både i Puk Studio i Danmark og i Oslo.

Kategori: Intervju, Musikknyheter   Stikkord: - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>