Kacey Musgraves: Countrykometen til Norge

I samarbeid med Stageway og Universal er WiMP stolte av å ønske årets store countrykomet Kacey Musgraves velkommen til Norge og intimkonsert på John Dee i Oslo 3. oktober.

Meld deg på konserten på Facebook
Kjøp billetter via Billettservice

Etter tre selvutgitte album, deltakelse i talentkonkurransen Nashville Star og låtskriving for Miranda Lambert og Martina McBride, debuterte Texas-fødte Kacey Musgraves på stort selskap tidligere i år med Same Trailer Different Park. Med dette albumet har Musgraves både gått hjem hos det brede publikum i hjemlandet og blitt møtt med unison kritikerhyllest. Her hjemme har hun fått femmere drysset over seg, og Dagsavisens Geir Rakvaag skriver bl.a. i sin omtale:

Kacey Musgraves ble bare forbigått av Justin Timberlake på salgslistene i hjemlandet uka etter utgivelsen, som en bekreftelse på at det fortsatt går an å slå gjennom i stor stil med country som har et godt innslag av western. Dette høres ut som sanger som godt kan få et stort publikum i Norge også.

Kacey Musgraves har allerede rukket å bli kalt “The Future Of Country Music”, artig nok ved å plukke opp det beste av Nashville’sk låtskriver-tradisjon og fremføre gode låter uten popifisert krimskrams og crossover-ambisjoner.

Den har lyden til ei plate som veldig vel kan slå an i dei større lag av folket. Den har songar som nesten på permanent basis svingar seg inn på eit fengande spor. Men den skrur seg ikkje fullstendig opp. Det er noko som held den att, som jordar den. Ein flittig bruk av akustiske instrument. Eit fråvær av glimmer og fjas. Ein friskleik, ein varme, eit mot.
Oddmund Berge, groove.no

Kategori: Musikknyheter, Spillelister, WiMP   Stikkord: , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>