Jake Bugg: Intimkonsert med supertalentet, vinn billetter

OPPDATERT: Vi har trukket og tilskrevet tre vinnere som får inngang for to.
Mandag 13. mai spiller britiske Jake Bugg en intimkonsert i WiMP sitt hovedkvarter i Oslo. Konsertstart er klokken 15.00, og vi har selvsagt satt av noen plasser til dere. Har du lyst til å komme på besøk til oss og få med deg en av Englands mest kritikerroste og talentfulle artister? Send oss en mail på vinn@wimp.no, vi trekker ut et par vinnere som får to billetter hver. Vinnerne trekkes og offentliggjøres her førstkommende fredag.

Hør Jake Bugg i WiMP

Jake Bugg var bare 18 år gammel da han høsten 2012 slapp sin selvtitulerte debut. Bugg er inspirert av artister som Robert Johnson, Donovan og Don McLean, og har – med folkinspirert uttrykk og lett nasal vokal naturligvis blitt sammenlignet med Bob Dylan. Jake Bugg spilte for et utsolgt Parkteatret i april, og skal spille både på Hovefestivalen i sommer og Rockefeller senere i høst.

Kategori: Musikknyheter, WiMP   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>