Håkan Hellström: – Rockmusiken är en plats där man aldrig aldras

Vi hadde nylig besøk av albumaktuelle Håkan Hellström her på WiMP-kontoret, og benyttet selvsagt anledningen til å slå av en prat med den omgjengelige svensken.

Her snakker han blant annet om tankene bak sitt nye album Det Kommer Aldrig Va Över För Mig, om Eva og andre gjennomgangsfigurer i sitt lyriske univers og om remiksen av låta ”Pistol” (med Salome Kent) som du hører eksklusivt i WiMP.

Hør Det Kommer Aldrig Va Över För Mig i en spesialversjon med eksklusivt bonusspor

Det Kommer Aldrig Va Över För Mig har Håkan jobbet med låtskriverne Johan Forsman-Löwenström og Björn Olsson, samt produsent Måns Lundberg. Dette er hans syvende studioalbum, og slippes drøyt to år etter forgjengeren 2 Steg Från Paradise. Håkan er grublende og ambisiøs, låtene er vakkert fengende, og lyden av skimrende gitarer snor seg elegant gjennom de elleve sporene. Vår svenske venn har garantert lånt et øre til både Fleetwood Mac og U2, men først og fremst er dette nok et bunnsolid album fra en av nabolandets største artister.

Kategori: Intervju, Musikknyheter, Video, WiMP   Stikkord: - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>