Thomas Dybdahl: Nytt album, se teaser

Etter tre års ventetid er det endelig klart for et nytt studioalbum fra Thomas Dybdahl. What’s Left Is Forever er innspilt i Henson Recording Studios i Los Angeles i samarbeid med den svært anerkjente produsenten Larry Klein (Joni Mitchell, Shawn Colvin, Herbie Hancock).

Musikalsk peker albumet mot et vestkystinspiriert og enda mer melodiøst lydbilde enn på Dybdahls forrige album – og med seg denne gangen har han hatt fantastiske studiomusikere som tidligere har jobbet med bl.a Bob Dylan, Alison Krauss & Robert Plant.

Første single ut fra det kommende albumet er vakre «Man On A Wire», som du hører i WiMP fra mandag 22. april. Albumet kommer i september.

«Den handler vel kanskje mest om å se seg selv og livet sitt fra utsiden. For å gjøre dette er det av og til nødvendig å ta et skritt ut og det er ikke alltid man liker det man ser. Kanskje er det også noen ting man ikke trenger å vite, fort gjort å bli litt svimmel»

-Thomas Dybdahl

Kategori: Musikknyheter   Stikkord: - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>