Thomas Dybdahl: Eksklusiv miniturné – vinn billetter

OPPDATERT: Vinnere er trukket og tilskrevet. Takk til alle som sendte inn sine svar og spillelister.
Etter tre års ventetid er det endelig klart for et nytt studioalbum fra Thomas Dybdahl. What’s Left Is Forever er spilt inn i Henson Recording Studios i Los Angeles med den svært anerkjente produsenten Larry Klein, som tidligere har jobbet med stjerner som Joni Mitchell, Shawn Colvin og Herbie Hancock. Musikalsk har Dybdahl latt seg bli inspirert av vestkysten og det har oppstått et enda mer melodiøst lydbilde enn på hans foregående album. Med på plata finner vi et knippe fantastiske studiomusikere som tidligere har jobbet med legender som Bob Dylan og Alison Krauss/Robert Plant.

22. april kommer første smakebit fra albumet, den vakre singlen Man On A Wire, og i kjølvannet av denne legger Dybdahl ut på en kort, eksklusiv miniturné. Små, intime spillesteder i Norge får besøk under det som vil være en unik mulighet til å oppleve Thomas Dybdahl presentere nytt materiale fra scenen – i helt spesielle omgivelser:

24.apr – Oslo / Grefsenkollen
25.apr – Trondheim / Café Løkka
26.apr – Bergen / Skyskraperen, Ulriken
27.apr – Stavanger / Egenes Kolonihage

Vi har sikret oss to billetter til hver av de fire spillestedene, som vi selvsagt deler med dere. For å delta i konkurransen om å vinne billetter til en av de eksklusive konsertene må du lage en spilleliste med dine favorittlåter med Thomas Dybdahl – og gi en kort begrunnelse på hvorfor akkurat du fortjener å vinne.
Send ditt svar til vinn@wimp.no, eller legg igjen en kommentar her i bloggen.

Vi trekker vinnerne neste fredag. Husk å oppgi hvilken by du ønsker deg billetter til.

«Da arbeidet med mitt nyeste album begynte for alvor rundt juletider 2011 var ideen å lage en plate som på mange måter skulle være en motsetning til forrige. Hvor den forrige var løs skulle denne være stram, hvor sist var kald skulle denne være varm, hvor forrige var vag skulle denne være klar og hvor inspirasjonen for sist kom mest fra soul og klassisk skulle denne være et stort vått kyss til alle gode låtskrivere som kunne sies å ha operert med minst en fot i popverden. Så etter en god stund, fullstendig innsvøpt i musikken til alt i fra Milton Nascimento’s fantastiske Clube Da Esquina til samarbeidet mellom Jimmy Webb og Glen Campbell begynte sangene jeg lagde å få den formen og feelingen jeg var ute etter,» sier Thomas Dybdahl selv om plata som slippes i september 2013.

Hør Thomas Dybdahl i WiMP

Kategori: Konkurranse, Musikknyheter, WiMP   Stikkord: - Permalenke.
8 Kommentarer
 1. Hadde vært kjekkt med en konsert etter en lang og kald vinter ;-) stavanger

 2. Mathias Andresen

  Ingenting varmer sjelen som kunsten til Thomas Dybdahl.
  Har aldri fått opplevd han live, men skulle så gjerne tatt med med kjære på en konsert i Oslo. Det hadde blitt en knall gave å gi henne!

 3. Ole juuhl

  Min kone elsker Thomas mer enn meg sannsynligvis, men hadde jeg vunnet to billetter hadde det kanskje hjulpet! :-) Mvh ole, Bergen.

 4. Vidar Brekke

  Fruen elsker Dybdahl – jeg og for så vidt. Etter 2 måneder «lenket» til sofaen med et spedbarn kunne dette vært selve vårforløsningen for henne! Trondheim

 5. Mette Risdahl Jørgensen

  Årh, du er min yndlings kunstner og har været det i flere år.
  Ville sådan ønske du snart kommer til Danmark igen!
  Du giver stor inspiration og med din bløde stemme, kan du altid vende en ellers trist og grå regnvejrdag – tak for det :)
  Mvh. Mette Risdahl

 6. Man kan svømme helt væk til Dybdahls musik – en af verdens dygtigste musikere!!
  Oslo

 7. Elisabeth

  Hvem vant?

  • WiMP Redaksjonen

   Følgende vant konkurransen:
   24.apr – Oslo / Grefsenkollen
   Eirin Udnæs

   25.apr – Trondheim / Café Løkka
   Kai Olav Ellefsen

   26.apr – Bergen / Skyskraperen, Ulriken
   Tore Solvang

   27.apr – Stavanger / Egenes Kolonihage
   Marie Larsen Gellein

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>