Meir Kvelertak! Vinn billetter til norgesturné

OPPDATERT: Alle vinnerne er nå trukket og tilskrevet. Takk for alle bidrag.
Genierklærte Kvelertak slapp sitt etterlengtede andrealbum Meir 25. mars. Aviser som Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen nølte ikke med å trille terningkast 6 og Pondus.no mener vi bør være «stolte over å ha Kvelertak som norske representanter ute i verden!»

Som seg hør og bør er bandet i kjølvannet av utgivelsen ute på veien og de nærmeste dagene besøkes en rekke norske byer som du kan vinne konsertbilletter til ved å delta i konkurransen lenger ned. Med på tur er norske Purified In Blood og svenske Truckfighters. Dette lukter det helaften av!

Vi har billetter til følgende konserter:

05/04 – Byscenen, Haugesund

06/04 – Konserthuset, Stavanger

08/04 – Østsia, Kristiansand

12/04 – Byscenen, Trondheim

13/04 – Rockefeller, Oslo

 

 

Konkurranse:

Legg igjen ditt navn, byen du ønsker å gå på konsert og en begrunnelse på hvorfor akkurat du fortjener billettene i kommentarfeltet under.

Hør Meir i WiMP

Kategori: Album, Konkurranse, WiMP   Stikkord: , - Permalenke.
22 Kommentarer
 1. Stian

  Jeg fortjener konsertbillettene til konserten på Rockefeller i Oslo fordi jeg er nyinnflytta i byen og tenkte at det ville være en glimrende mulighet til å skaffe meg nye nære bekjentskaper både på den ene og andre måten i moshpiten!

 2. Herman Sauro

  Oslo, jeg fortjener en billett siden jeg har likt de helt siden de begynte i 2007, har sett de en gang før og ønsker å se dem igjen.

 3. Linda

  Haugesund, fordi min venninne ble syk midtveis i konserten sist de var her så vi måtte dra før konserten var over.. Har digget Kvelertak i flere år nå og nå går også den nye plata på repeat, har så lyst å høre de nye låtene live! PLIS, kjære wimp! :)

 4. Stian

  Fordi jeg satte rekord på tredemølla i dag med «Meir» på øret. God helse må premieres, sant? Synes det!

 5. vegard johansen

  Ønsker meg til konserten i kristiansand. Hvorfor akkurat jeg? Fordi jeg har sett de live før og vil ha meir!

 6. Oskar Torpe

  Oslo. Jeg ønsker meg billetter fordi jeg har veldig lyst til å se Kvelertak opptre!

 7. Ellen Marie Wold

  Hadd vorre kjæmpetøft å forre på konsertn i Trondheim ;) Har vært innlagt på sykehuset og kjeeda mæ i 2 måneda og har akkurat komme hjæm, så konsert me Kvelertak hadd vorre konge :)

 8. Kjetil

  Fordi jeg er stor fan og har bursdag den dagen!

 9. Marius Solli

  Sted: Oslo

  Jeg fortjener billettene grunnet at jeg må gi tilbake micen jeg dro av under konserten til Kveletak-gutta på John Dee 9.10 2012.
  Nå vil jeg ha meir kvelertak.

 10. Jon

  Jeg fortjener å få billett til konserten på Rockefeller fordi jeg aldri har sett de live før, er blakk, elsker begge skivene, har ekstremt lyst til å dra. Jeg lover å lage liv!

 11. Simon Aleksander Berger

  Trondheim, fordi jeg elsker å drikke mjød mens jeg hører på Mjød! :)

 12. Jeg fortjener billett til konserten på Rockefeller fordi jeg digger Kvelertak!

 13. Øystein Eltervaag

  Trondheim. Utflytta Stavangergutt med hjemlengsel og studentbudsjett!

 14. Jan Baklund

  Sted: Oslo

  Under NRK’s P3aksjon i 2010 så var jeg med å bøy på Kvelertak for å ha de spillende i stuen hjemme.
  Jeg samlet noen venner, men vi måtte gi oss ved 18 500kr. Tror de gikk for litt over 19 000kr.

  Veldig bra måte og støtte aksjonen på, samtidig som man kunne få sitt favoritt band «helt» hjem.

  Hadde vært veldig kult og gitt bort billetten til en venn som er like stor fan og var med å satset penger i P3aksjonen med meg, men ikke har råd til å være med denne gangen.

 15. Truls

  Er en stor Kvelertakfan, var på den legendariske konserten på Blæst i 2011 og sist på Samfundet. Lover å rocke hardt ut om jeg får en billett til konserten ;) Samt at det på studentbudsjett hadde vært knall med gratis innpass til konserten på Byscenen!

 16. Daniel D.

  Jeg ønsker å vinne billetter til Oslo-konserten slik at jeg kan ta med meg broren min på konsert. Han er fan av Kvelertak, men jeg tror ikke han har fått med seg at de skal ha konsert i Oslo nå i april. Hadde vært gøy å overraske ham!

 17. Sebastian

  Jeg ønsker å vinne billetter til Oslo konserten for jeg vil veldig gjerne ta med en veldig søt jente som jeg har fått til å digge Kvelertak. Er selv blodfan så dette hadde vært utrolig bra. Har skapt en ny fan, så dette fortjener hun ;)

 18. Torbjørn Vassengen

  Jeg ønsker meg billetter til Rockefeller i Oslo fordi jeg skulle kjøpe i dag, også var det utsolgt! :(

 19. Emma Rustad Lyvik

  Sted: Oslo.
  Jeg fortjener å vinne fordi jeg var på en gratiskonsert i forbindelse med skolen en gang, men jeg var så sliten at jeg sov gjennom hele konserten, og fikk dermed ikke med meg noen ting. Fikk bare med meg noen brøkdeler av Mjød.

 20. Marion

  Sted: Oslo
  Fikk plutselig barnefri, har ikke vært på konsert med mannen siden den 9 mnd gamle datteren vår ble født.
  Skulle kjøpe billetter, men det var utsolgt :(

 21. Marita

  Ønsker billett til Rockefeller lørdag 13 fordi jeg kommer fra samme landsdel som Kvelertak, og elsker den nye plata Meir. Den får virkelig opp temperaturen og stemninga. Rock On!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>