Velkommen til Morr Music: Indietronica siden 1999

Da har vi gleden av å presentere det tyske plateselskapet Morr Music i WiMP. Morr har eksistert siden 1999, med hovedvekt på musikk i grenselandet mellom – og fusjonen av – indie og electronica i sin etter hvert så meget innholdsrike katalog.

Blant de mest kjente artistene på etiketten finner vi Múm, Sin Fang, Sóley, Lali Puna, Tarwater, FM Belfast, Tied & Tickled Trio og B.Fleischmann – feinschmecker-navn for kjennere, og mye gull for deg som ikke har gravd deg ned i dette.

Deres musikalske overbygning har særlig blitt sammenlignet med shoegaze-sjangeren og band som My Bloody Valentine, Slowdive og Cocteau Twins, hvor lette og iørefallende popmelodier er begravet i flimrende støygitarer og atmosfæriske synthflater. Indietronica er altså en ganske presis betegnelse for store deler av Morr Musics katalog.

For første gang er hele Morrs katalog samlet i WiMP, og som en introduksjon til albumkatalogen har vi laget en spilleliste som samler det beste fra historien så langt. God fornøyelse.

Kategori: Album, Spillelister   Stikkord: , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>