Øyacontaineren: Lerche + Young Dreams

I dag slipper vi de siste opptakene fra Øyacontaineren, et samarbeid mellom Sondre Lerche og Young Dreams. Dette er en mini-EP med Lerches «When the River», der Young Dreams bidrar, og to Young Dreams låter: «Fog of war» og «Young Dreams», hvor Sondre Lerche er med på sistnevnte.

Hør Sondre Lerche & Young Dreams – Live fra Øyacontaineren i WiMP

- Det var veldig svett og varmt. Og litt rart. Men utrolig kjekt, sier Matias Tellez i Young Dreams om opptaket som altså fant sted under fjorårets Øyafestival.

Sondre Lerche trivdes også i den trange containeren – med ni personer innestengt på det som var en av årets varmeste dager: – Det var så fett å være med i Young Dreams i 30 minutter! Litt tricky å synge med de for da må jeg synge riktig tekst HELE tiden siden alle synger med, sier han til WiMP.

Øyacontaineren er et samarbeid mellom den norske musikktjenesten WiMP, NRK P3 og Øyafestivalen, hvor hensikten var å bygge relasjoner mellom artister, festival, radio og streaming – samt skape grobunn for impulsive produksjoner.

Hør alle låtene fra Øyacontaineren 2012 i WiMP

EP’en med Lerche & Young Dreams blir utgitt av K Dahl Eftf via Warner Music Norway.

Kategori: Musikknyheter, Spillelister, WiMP   Stikkord: , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>