Invitasjon til forhåndslytt: David Bowie – The Next Day

På sin 66. bursdag slapp David Bowie nyheten fansen lenge hadde drømt om: Etter ti år slipper han den mildt sagt etterlengtede oppfølgeren til Reality fra 2003. Rockeheltens første studioalbum siden han ble hjerteoperert og trakk seg unna rampelyset har fått tittelen The Next Day.

Fredag 1. mars inviterer WiMP og Sony Music til eksklusiv forhåndslytt av albumet i Leiligheten på Rockefeller i Oslo. Vert for kvelden blir Finn Bjelke, og i tillegg til å høre albumet, blir det også en liten prat om det (i panelet: Michael Krohn fra Raga Rockers, Robert Gjestad fra Aftenposten og Bjørn Hammershaug fra WiMP), quiz v/ Bjelke og forfriskninger.

Det er svært begrenset med plasser til dette arrangementet, men vi har lagt til side noen få billetter for den svorne fansen. Det du trenger å gjøre for å sikre deg plass, er å sende oss en mail til vinn@wimp.no der du forteller hvorfor akkurat du bør være blant de heldige «sniklytterne».

Hør David Bowie: «Where Are We Now» i WiMP

Kategori: Album, Musikknyheter, WiMP   Stikkord: , , - Permalenke.
2 Kommentarer
 1. Tom Ovind

  Fan siden 1972.
  Så Bowie første gang i Gøteborg (Station to station), deretter Ekeberghallen, osv.
  Fikk også med meg Bowie i Elephant-man oppsetningen på Brooadway også.

  Muligheten til å høre The next day HØYT sammen med andre fan frister veldig!

 2. haugland

  Hadde i sommer gleden av å bli kjent med en stor Bowie-fan.

  Han har vært på D.Bowie konserter, og kan ALT om Bowie og hans musikk og gjøren.
  Jeg har et stort ønske om å overraske ham med en billett til tyvlyttingen. Vet at han vil bli henrykt om han får tilbudet.

  På forhånd tusen takk..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>