Razika: Nytt album og gjestelister fra Bergensbandet


For den knallsterke debuten Program 91 (2011) ble bergensbandet Razika belønnet med Spellemann-nominasjon og anmelderskryt i både inn- og utland. Mindre enn to år senere følger Razika opp med mer energisk ska-pop på andrealbumet På Vei Hjem.

Bandet har dessuten laget et par nydelige spillelister for oss, titulert ”Jenter” (med – naturlig nok – noen av deres kvinnelige favoritter) og ”Festivalsommeren” der de har plukket ut låter med noen av artistene de gleder seg til å oppleve live i løpet av sommeren, i all hovedsak norske godbiter.

Denne uken har WiMP innledet et redaksjonelt samarbeid med Musikkmagasinet i Klassekampen, der Razika også spilte en sentral rolle. Redaksjonen i Musikkmagasinet presenterte nemlig sin spilleliste med 15 låter som Razika er – eller kunne vært – inspirert av:

- Dette er enten sanger de selv har covret, band de er inspirert av eller låter de kanskje kunne vært inspirert av, låter som på ett eller annet vis slekter på kvartettens smektende gitarpop/ska/indie. TAV og Gjennomslag er selvskrevne, men det er også The Specials og The Beat – for ikke å glemme The Pussycats og Kate & Anna McGarrigle, som de har tolket med stort hell.

Hør 15 For Razika i WiMP
Hør spillelisten Razikas Festivalsommer i WiMP
Hør Razika: På Vei Hjem i WiMP

Kategori: Album, Musikknyheter, Spillelister   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>