In The Fishtank: Et alternativt akvarium

In The Fishtank var et spennende prosjekt igangsatt av den uavhengige nederlandske distributøren Konkurrent. Ved å sette av to dager til studioinnspilling fikk de inviterte artistene 20-30 minutter til rådighet og frie tøyler til å komme ut med det de måtte ønske. Nytt materiale, nye versjoner, coverlåter og andre innfall som så ble utgitt under navnet In The Fishtank.

De fire første albumene i serien består kun av ett band (Nomeansno, Guv’ner, Tassilli Players og Snuff), mens med årene ble det mer vanlig med samarbeidsprosjekter mellom to eller flere. Slik har vi fått ganske så unike opptak med Motorpsycho + Jaga Jazzist (horns), Sonic Youth + The Ex, Sparklehorse + Fennesz og en rekke andre interessante konstellasjoner. Noen av samarbeidene fungerte kanskje bedre på papiret enn i praksis, men noen ganger var det også full klaff. Innspillingen med Low + Dirty Three og The Ex + Tortoise er blant de beste i serien.

Det ble utgitt 15 album i serien i perioden 1999 til 2009, som alle nå er tilgjengelig i WiMP
Hør alle albumene In The Fishtank 1 – 15

Vi har også plukket ut noen smakebiter fra serien i denne spillelista, 15 låter i kronologisk rekkefølge:
Hør In The Fishtank: Alternativt Akvarium i WiMP

Kategori: Albumlister, Spillelister   Stikkord: , , , , , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>