Historien Bak: Jessie Ware – Devotion

Jessie Ware fra Sør-London debuterte i 2012 med sjelfull, melankolsk vokal og elegant låtskriving på kritikerroste Devotion, et album der hun ga den glossy popmusikken et deilig anstrøk av sløy R&B og moderne britisk electronica.

Ware har bakgrunn som gjestevokalist – både live og i studio – for landsmann og klubbmusikk-mester SBTRKT, og hun har da også blitt beskrevet som «the missing link» mellom Sade og nettopp SBTRKT. Det er en betegnelse det er lett å si seg enig i, ikke minst på bakgrunn av de nydelige singlene «Running», «Wildest Moments» og «110%». Sommeren 2012 spilte Ware på Øyafestivalen, og 27. februar kommer hun et utsolgt Blå i Oslo.

Her kan du bli bedre kjent med artisten og historien bak albumet: Jessie Ware guider oss selv gjennom Devotion, spor for spor:

Kategori: Album, Spillelister   Stikkord: - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>