En tysk prins og noen norske slagverk-konger

Den Berlin-baserte produsenten og musikeren Pantha Du Prince (Hendrik Weber) står sammen med den norske perkusjonsgruppa The Bell Laboratory bak Elements Of Light, urframført under Øya-festivalen 2012. Det vakre, grandiose verket er en electronica-innrammet symfoni for et 3-tonns klokkespill og et slagsverkensemble.

Hør Pantha Du Prince & The Bell Laboratory: Elements Of Light i WiMP

I ensemblet finner vi navn som Martin Horntveth (Jaga Jazzist), Erland Dahlen (Madrugada, Nils Petter Molvær), Heming Valebjørg (Oslo-filharmonien), Håkon Stene (stipendiat ved Musikkhøyskolen) og Vegar Sandholt (klokkenist i Oslo Rådhus).

Hør Pantha Du Prince i WiMP

Kategori: Album, Video   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>