WiMPs offisielle julesang på Senkveld

Katzenjammer tok oppfordringen fra WiMP på strak arm, og inviterte med seg Ben Caplan og Trondheimsolistene på det som ser ut til å bli årets store julesang.

Musikkvideoen fra innspillingen har den siste uka spredd seg hurtig på nettet, ikke minst i utlandet med hjelp fra Katzenjammers internasjonale fanskare. I kveld opptrer hele gjengen i «Senkveld med Thomas og Harald» på Tv2, og da var selvfølgelig WiMP med.

Fra venstre: Marianne Sveen, Anne Marit Bergheim, Ben Caplan, Sveinung Rindal (WiMP), Turid Jørgensen og Solveig Heilo

- Det er noe med noe magisk med det å spille inn ei sånn julelåt. Vi ble spurt om å gjøre denne låta, men hadde i utgangspunktet tenkt at den lå litt nærme det vi i Katzenjammer driver med til vanlig, men så fikk vi med oss Trondheimsolistene også. Da ble det en litt utradisjonell pakke, sier Marianne Sveen i Katzenjammer til Dagbladet i dag.

Originalversjonen med The Pogues og Kirsty MacColl har tidligere blitt behørig omtalt i WiMPbloggen, og denne uka ble julesangen omtalt i The Guardian som kanskje DEN beste julesangen noensinne.

Se musikkvideoen fra innspillingen:

Katzenjammer, Ben Caplan And The Trondheim Soloists – Fairytale Of New York on Vimeo.

Hør «Fairytale of New York» i WiMP - og gled deg til fredagens sending!

Kategori: Video, WiMP   Stikkord: , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>