Last Train: Soundtrack til klubben, vinn boka

Foto: Niklas Lello

Last Train er en institusjon i rocke-Oslo. Den legendariske klubben har nå blitt hedret med en egen bok, antologien om Last Train har bidrag fra bl.a Frithjof Jacobsen, Kristopher Schau, Egil Hegerberg, Øystein Greni og mange andre.

Vi gir deg soundtracket til boka – og soundtracket til Last Train. Lista er satt sammen av et knippe fjes med sterke bånd til toget, kjent fra både foran og bak bardisken:

Hør spillelista Last Train: A Soundtrack Of Our Lives i WiMP

Om den ferske boka heter det bl.a:
- Last Train er av de viktigste utestedene i Oslo, mye mer enn bare et vannhull: et sted der rockemusikken har levd akkurat litt sterkere og hardere enn de fleste andre steder. Et sted som har vært en sentral del av en viss type menneskers liv, for en kort periode, eller hele livet. Vi har laget denne hyllestboken på dugnad, her finner du kjærlighetserklæringer, samtaler om platesamlingen, om kapping av øl og klipping av hår, om sex øl og kjærlighetssorg, om vennskap og ekstreme musikalske kick.

Redaksjonen har bestått av Trine Sollie, Audun Vinger, Are Kleivan og Stein Arne Blomseth, og blant bidragsyterne finner vi barfluer som Frithjof Jacobsen, Kristopher Schau, Anders Bortne, Cecilie Asker, Harald Fossberg, Egil Hegeberg, Bård Torgsersen, Mari Grydeland, Ando Woltmann, Øystein Greni, Kyrre Holm Johannessen og en rekke andre.

Vinn boka
Du kan selv kjøpe boka på Last Train (og et knippe andre utvalgte steder – bl.a på Platekompaniet.no), men vi har også fått et par eksemplarer som vi deler ut til et par heldige vinnere. Du deltar i konkurransen ved å svare på spørsmålet:

Hvilken låt forbinder du mest med Last Train?

Legg igjen din kommentar her i bloggen for å være med i trekningen.

Fotos fra Last Train: Niklas Lello

Kategori: Konkurranse, Spillelister, WiMP   Stikkord: - Permalenke.
2 Kommentarer
  1. Bente Hagen

    Walking in the Rain m/Grace Jones

  2. Pål

    Cold Night for Aligators – Roky Ericson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>