Imagine Dragons: Årets kometer

Utah-bandet Imagine Dragons har slått gjennom som en av de virkelig store, nye overraskelsene i 2012 – anført av superhiten ”Radioactive”. Plassert et sted mellom Coldplay, Muse og sine Las Vegas-naboer The Killers skaper kvartetten tidløs og grandios stadionrock. Nå er de også annonsert til Norge til våren, og de spiller både på Blå i Oslo 16. april 2013 og Bergenfest 14. juni.

Det er faktisk andre gangen de spiller på Bergenfest. Festivalen fikk fraktet inn det da ukjente bandet til Kvarteret. Om konserten 30. april 2011 uttalte de den gang riktig så framsynt: «At vi velger å fly inn et ukjent band på fem personer fra Las Vegas, er vel det beste skussmålet vi kan gi dem. Ta deg tid til å sjekke ut bandet, så kan du om et par år stå på Koengen foran samme band og skryte over at du så de på en liten klubb i Bergen i 2011.» Når bandet returnerer til Bergen er det til Bergenhus Festning.

Bandet har også tatt seg tid til å sette sammen en gjesteliste for oss med noen av sine favoritter, på en samling som også gjenspeiler noe av deres eget musikalske uttrykk.

- Biggest band influences include Led Zeppelin, Coldplay, Arcade Fire, Paul Simon, and on and on. As for favorite bands to play with – Grouplove, Chappo, and Awolnation have all been great. We also saw Grizzly Bear live recently and loved it, legger vokalist Dan Reynolds til om lista de har laget.

Hør Imagine Dragons’ gjesteliste i WiMP

Hør Imagine Dragons: «Radioactive» i WiMP

Kategori: Album, Spillelister, Video   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>