Best Of 2012: Årets beste låter og album

Med Best Of 2012 oppsummerer vi i tiden framover musikkåret, med spille- og albumlister både fra WiMP og andre medier og med en rekke gjestelister.

Karpe Diem blåste oss av banen med skitne, basstunge ”Toyota’n Til Magdi”, Frank Ocean viste seg som det største talentet i moderne amerikansk R&B og Susanne Sundfør innledet året med fabelaktige The Silicone Veil. Med den mørke og rytmiske førstesinglen «White Foxes» satte hun en ekstrem standard for 2012. Disse tre innleder vår gjennomgang av årets låter, nærmere åtte timer med høydepunkter fra 2012.

Hør Best Of 2012: Årets Låter i WiMP

Er du mer interessert i helstøpte album enn de gode enkeltlåtene bør du sjekke ut vår albumliste med årets beste album. 100 album høres mye ut, men å velge ut 100 av de beste albumutgivelsene i 2012 har like mye vært en øvelse i å velge bort. Dette er en liste i kompromissets tegn, og med en rekke større og mindre hull. Likevel, vi mener at disse har gjort seg bemerket i et sterkt musikkår. Kanskje du finner noen av dine favoritter her, men vel så viktig: Kanskje du oppdager noen du har oversett i løpet av året. Rekkefølgen er løselig organisert, men med de mest essensielle helt øverst.

Hør Best Of 2012: Årets Album i WiMP

Følg med i tiden fremover for mange flere årsoppsummeringer i WiMP.

Kategori: Spillelister, WiMP   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>