Andalusian Conspiracy: Norsk band med spansk suksess

Norske Andalusian Conspiracy har på kort tid blitt en spansk snakkis. Med en miks av spanske elementer blandet med elektrobeats, poprock, soul og norsk folkemusikk og tekster på andalusisk slapp de nylig sitt debutalbum La Revolución Será Tuietada (”Revolusjonen vil bli tvitret”) Det har nok gått mer under radaren her hjemme enn i Spania: La Revolución Será Tuietada har fått høy rotasjon på flere sentrale radiokanaler, den største statlige radiokanalen RNE har valgt det til ukens album og landets største musikkanal Sol Música holder nå på å lage en dokumentar om bandet.

Hør La Revolución Será Tuietada i WiMP

- Vi ønsker å konspirere mot alt det kjedelige og middelmådige som preger dagens musikk. Vi mener at det selvfølgelig finnes masse bra unntak, men i hovedsak skjer det lite spennende og nyskapende. Og hvor er engasjementet i tekstene? Vi vet at dette i utgangspunktet fort kan høres ut som om vi kommer fra et tiår langt tilbake i tid. At vi i tillegg synger på spansk – og attpåtil andalusisk dialekt, som i Spania er like eksotisk som Kaizers’ jærbudialekt – gjør at veien ut av startblokken fort kunne blitt vel røff for oss, men det har vist seg at det heldigvis er før musikken settes på, sier Atle Timenes til WiMP.

- I forbindelse med opplegget med Sol Musica planlegger vi konserter i Sevilla, Valencia, Barcelona og Bilbao. I Norge har vi så vidt begynt planleggingen av neste år. Det første vi skal gjøre er å spille på Parkteateret 11. Januar – som også skal filmes – og John Dee 9. februar.

Har du lyst til å se Andalusian Conspiracy på hjemmebane? Vi har billetter til konserten på Parkteateret så kan du selv oppleve bandet før de forsvinner sørover.

Legg igjen en kommentar i feltet under der du forteller hvorfor du fortjener billetter, så trekker vi ut et par heldige vinnere.

Hør La Revolución Será Tuietada i WiMP
Følg Andalusian Conspiracy på Facebook

Kategori: Album, Konkurranse   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>