Vinn kinobilletter: The Perks Of Being A Wallflower

Romanen The Perks Of Being A Wallflower skrevet av den amerikanske forfatteren Stephen Chbosky ble først utgitt i 1999 i USA. I Norge har denne boka blitt en snakkis blant ungdom uten å finnes på norsk, og det er mange videregående skoler som har boka på pensum. Nå er også filmen med samme navn aktuell, og blir å finne på norske kinoeretter svært sterk etterspørsel fra de som har lest boka og andre som har hørt om denne.

Vi sitter med en stor bunke billetter til filmen som vi deler ut til noen av dere. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på disse to spørsmålene:

Hva heter den kvinnelige hovedrolleinnehaveren, og hva heter filmserien hun er best kjent fra?

Send ditt svar til bjorn.hammershaug(@)wimpmusic.com

Handlingen finner sted i utkanten av Pittsburgh, Pennsylvania i starten av 1990-årene, og handler om hvordan det er å vokse opp som ungdom. Litt fint, og litt vondt. Og et tema veldig mange kjenner seg igjen i. Musikken er sentral i både boka og filmen, og her har vi samlet de aller fleste av låtene som blir trukket fram.

Hør spilleliste: The Perks Of Being A Wallflower i WiMP

Kategori: Konkurranse, Musikknyheter, Spillelister   Stikkord: - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>