Forhåndslytt: Breaking Dawn Part 2, vinn kinobilletter

OPPDATERT: Vinnere trukket.
Det var mange av dere som ønsket billetter og goodiebager til Breaking Dawn. Vi har trukket noen heldige vinnere. Dere blir tilskrevet på mail. Trøstepremie og pakket i posten går til Malena og Caroline. To kinobilletter hvor som helst i Norge går til Ingunn M., Solveig H.B., Benedicte R. og Kjersti E. Premierebilletter til nattforestilling på Colosseum går til Julie Håland, som kan ta med seg en venn på kino.

Spillelista til Julie:
¤ The Lion Fell in Love with the Lamb – Carter Burwell
¤ Bella’s Lullaby – Carter Burwell
¤ Clair de Lune – Claude Debussey
¤ Let Me Sign – Robert Pattinson
¤ Supermassive Black Hole – Muse
¤ Decode – Paramore
¤ Full Moon – The Black Ghosts
¤ Tremble for My Beloved – Collective Soul
¤ Eyes on Fire – Blue Foundation
¤ Flightless Bird, American Mouth – Iron & Wine
¤ Friends – Band of Skulls
¤ Hearing Damage – Thom Yorke
¤ I Belong to You – Muse
¤ Monsters – Hurricane Bells
¤ New Moon (The Meadow) – Alexandre Desplat
¤ All I Believe In – The Magic Numbers
¤ Heavy in Your Arms – Florence and the Machine
¤ My Love – Sia
¤ Let’s Get Lost – Beck and Bat for Lashes
¤ With You in My Head – UNKLE ft. The Black Angels
¤ Life on Earth – Band of Horses
¤ Jacob’s Theme – Howard Shore
¤ It Will Rain – Bruno Mars
¤ Turning Page – Sleeping at Last
¤ From Now On – The Features
¤ A Thousand Years – Christina Perri
¤ Neighbors – Theophilus London
¤ I Didn’t Mean It – The Belle Brigade
¤ Sister Rosetta – Noisettes
¤ Northern Lights – Cider Sky
¤ Cold – Aqualung & Lucy Schwartz
¤ Like A Drug – Hard-Fi
¤ Where I Come From – Passion Pit
¤ Everything and Nothing – The Boom Circuits
¤ The Antidote – St. Vincent
¤ Heart of Stone – Iko
¤ Cover Your Tracks – A Boy and His Kite
¤ Ghosts – James Vincent McMorrow
¤ All I’ve Ever Needed – Paul McDonald & Nikki Reed

Julie skriver blant annet dette om utvalget:
Disse sangene er en god blanding av alt som er bra i filmen, fra spenning til sorg til kjærlighet. Serien hadde ikkje vært den samme uten, men då syns eg også at Carter Burwell, Alexander Desplat og Howard Shore skal ha en spesiell takk då det er dei som egentlig har bestemt korleis handlingen skal oppfattes. Det ligger utrolig mye makt i musikken og eg merker at hver gang eg setter på en av disse sangene her (noe som skjer relativt ofte) så trekker dei meg rett inn i Twilight-verdenen, uansett kor eg befinner meg eller kva eg gjør på. Har også lagt merke til at det er en helt spesiell følelse som går igjen i hele listen, nemlig den litt mystiske og sårbare, men likevel kraftige følelsen. Det første eg ser for meg når disse sangene spiller på ipod-en min er en tåkebelagt asfaltvei midt i en grønn, regnvåt skog. Kanskje er dette fordi at eg knytter dette bildet mye til en følelse av frihet og eventyr. Elsker å trykke «play» og bare la tankene vandre til denne plassen, for det er her eg føler meg 100% meg sjølv. Kanskje derfor eg liker både bøkene og filmene såpass mye, nettopp fordi dei er så like den drømmeverdenen eg som oftest tenker meg bort i. Anbefaler virkelig denne listen! Og et tips for å gjøre maks ut av opplevelsen er å bare ta seg fem minutter (eller én sang) og bare lukke øynene, puste og tenke seg til en sånn plass, der du føler deg på topp. Både historien og musikken har hjulpet meg utrolig mye då eg var så langt nede at det nesten bare kunne gå en vei. Kommer derfor også alltid til å ha et spesielt forhold til Twilight, men filmene er likevel fantastisk, uavhengig av person. Er også uansett utrolige sanger :)

16. november er det duket for premiere av storfilmen The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2. Filmmusikken slippes egentlig fredag 9. november, men allerede nå kan du høre soundtracket i WiMP, med blant andre Green Day, Feist og St. Vincent.

Hør The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 (Warner Music) i WiMP

Vi har også gleden av å invitere deg med på kino, enten til den utsolgte midnattspremieren på Colosseum kino i Oslo hvor skuespillerne Nikki Reed og Jackson Rathbone gjester premieren, eller til andre steder i landet. Aldersgrense er 11 år.

For å delta i konkurransen må du sette opp en spilleliste med dine favorittlåter fra Twilight-filmene. Du bestemmer selv hvor mange låter du vil ha med på din liste. Skriv gjerne en kommentar til lista også. Vi publiserer vinnerlista her i bloggen. Vinnerne trekkes på tirsdag 13. november.
Send inn til bjorn.hammershaug(@)wimpmusic.com

Hovedpremie: To billetter til midnattspremieren, natt til 16. november i Oslo
4 x 2 kinobilletter (gyldig i hele Norge)
Trøstepremie: Twilight putetrekk, album og pakker med Twilight-filmene på DVD.

Husk å si fra om hva som er foretrukken premie og hvor i landet det passer best for deg å se filmen.

Kategori: Album, Forhåndslytting, Konkurranse   Stikkord: , - Permalenke.
En kommentar
  1. Amanda holme

    Jeg er med aaasss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>