Forever Young: Egil Olsen – Dolce Vita

Singer/songwriter Egil Olsen er tredje artist ut til å tolke en åttitallslåt i forbindelse med Forever Young – WiMP presenterer 80-tallet. Olsen har tatt for seg Ryan Paris’ superhit ”Dolce Vita”

Hør Egil Olsen: «Dolce Vita» i WiMP

- Dolce Vita er vel i første ørekast en ganske cheesy og tullete låt, men jeg la med en gang merke til at den i bunn og grunn hadde en fantastisk nydelig melodi, som jeg skulle ønske jeg hadde lagd selv. Jeg har lenge hatt lyst til å covre den, sier Olsen i et intervju med Side2.no.

- Selv om jeg var en ”rocker”, hadde jeg mine guilty pleasures. Jeg breakdancet ofte til ”Woodpeckers from Space”. Jeg var også stor fan av Banana Airlines og stalket en gang en mann på ferie fordi jeg var sikker på det var frontfigur Kai Kiil. Jeg har også varme minner om å avslutte dagen med å kysse Samantha Fox-plakaten min god natt. Et flaut og fint tiår, sier Olsen.

Neste uke kan du glede deg til en ny 80-tallslåt i WiMP: Superfamily gjør «When Tomorrow Comes» av Eurythmics.

Hør Egil Olsen i WiMP
Les mer om Forever Young – WiMP presenterer 80-tallet
Hør også to andre nyversjonene i WiMP:
Thom Hell feat. Lissie: «She’s Like The Wind»
Bushman’s Revenge feat. Susanna Sundfør: «Enjoy The Silence»

Kategori: Forhåndslytting, Musikknyheter, WiMP   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>